Hibry

Sigurnosna vrata s elektroničkim i ručnim upravljanjem.

Postoje tehnološke inovacije koje pojednostavljuju život, Hibry je jedna od njih. Zahvaljujući sustavu dvostruke funkcije, koja se kombinira u jednoj bravi - kao i u automobilima - automatskim i ručnim funkcijama, Hibry nudi više praktičnosti nego tradicionalna vrata, ali kontrolu otvaranja jamči mehanička brava. S unutarnje strane opremljena su zaslonom osjetljivim na dodir koji, osim što omogućuje otvaranje vrata, omogućuje i druge jednostavne operacije, uključujući omogućavanje novih elektroničkih ključeva. Vrata se izvana otvaraju približavanjem elektronskog ključa ili kartice senzoru na vratima: LED lampice se gase te klinovi se vraćaju natrag; zatim, spuštajući kvaku ili okretanjem kugle vrata se otključavaju. Hibry se automatski zaključava kada su vrata zatvorena. Ako ne želite da se Hibry automatski zatvori, možete onemogućiti ovu funkciju.

Hibry je funkcionalan i inteligentan: čak i u slučaju elektroničkog kvara ili nestanka struje, svaka faza otvaranja i zatvaranja može se izvesti ručno umetanjem ključa u cilindar.

New Power Dierre visokoučinkoviti cilindar isporučuje se standardno, zaštićen čahurom otpornom na trganje. Na zahtjev se može ugraditi i najnoviji Dierre D-Up cilindar.

Pošaljite upit